Konkurransen er avsluttet

Takk til alle som har deltatt i konkurransen, og ikke minst gratulerer til alle vinnerne! Vi minner om at konkurransen er avsluttet, men følg oss for nye konkurranser i fremtiden. Vi i PINK FISH har som mål at flere skal oppdage laks på en helt ny måte, og det gjør vi gjennom å servere smakfulle burgere, hot pots supper, salater, wraps, raw og ikke minst pokébowls. Vel bekomme!

pinkfish.no

Se video av treningsfrue
sin dag hos pinkfish!

PÅ LAG MED TRENINGSFRUE

Laks er ikke bare godt, det er også sunt! Derfor er vi i PINK FISH glade for å samarbeide med Treningsfrue, nettopp fordi sunn mat bidrar til god helse. Besøk en av våre restauranter og smak på våre fantastiske oppskrifter. Kanskje finner du din egen favoritt, eller er det signaturretten til Treningsfrue som frister mest?

PERSONVERN

Vilkår og betingelser

Konkurranseregler
Svar på spørsmålet, fyll inn navn og e-post og trykk på “send inn”. Du kan kun delta en gang. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget. Konkurransen går fra 15.01.2019 kl. 10:00 til 15.02.2019 kl. 23:59 og du må være 18 år for å delta.

Trekning
Dersom du blir svarer riktig og blir kåret som vinner vil du motta en e-post med informasjon om din gevinst. Premien må hentes/lastes ned via Pink Fish sin app helt kostnadsfritt.

Premier
Det er i alt 1 premie hver uke i konkurransen. Du er med i trekning av middag for fire personer hos Pink Fish. Vinnersjanse: Hvis det er 10.000 deltagere i konkurransen er vinnersjansen 0,05%. Premiene kan ikke byttes til kontanter eller andre varer. Det er kostnadsfritt å delta, og hver person kan delta en gang. Forsøk på juks og bruk av falsk identitet eller e-postadresse fører til utestengelse av konkurransen.

Bruk av persondata
Ved deltagelse i konkurransen gir du samtidig samtykke til å registrere navn og e-mail. De opplysninger som er gitt i forbindelse med kampanjen vil bli brukt til å administrere denne. Denne informasjonen vil bli slettet etter kampanjeslutt, informasjonen vil heller ikke bli brukt i markedsøyemed.

Pink Fish er forpliktet til å beskytte deltakernes privatliv.
Pink Fish vil være behandlingsansvarlig for mine personopplysninger. For Pink Fishs behandling av personopplysninger, se vår personvernerklæring, klikk her. Alle pesonopplysninger som registreres i forbindelse med konkurransen lagres sikkert. Dataene lagres kun så lenge det er grunn til det. Du har rett til innsikt i de data som er registrert på deg. All data som samles inn i kampanjeperioden slettes innen 7 virkedager etter endt konkurranse.